2017-09-15
Kredyt Tu i teraz nr. 1 w Rankingu kredytów portalu TotalMoney.pl

Według wrześniowego zestawienia portalu, oferta kredytu gotówkowego na kwotę 4 tys. złotych dla klienta wewnętrznego* w PlusBanku nie miała konkurencji. Pozycję lidera osiągnęła dzięki najniższej całkowitej kwocie do zapłaty jaką klient ponosi za otrzymaną pożyczkę. W przypadku kredytu PlusBanku, dla porównywanej kwoty oraz z opcją spłaty na kolejne 24 miesiące dla obecnych klientów banku, całkowity koszt uzyskania kredytu wyniesie jedynie 4 347 zł przy miesięcznej racie na poziomie 181,14 zł. Kredyt nie jest oprocentowany a prowizja za jego udzielenie to tylko 7,99%. Dodatkową zaletą tej propozycji jest również prosta procedura, co gwarantuje szybką wypłatę środków.

Porównywane w Rankingu kalkulacje kredytowe zostały przygotowane dla dwuosobowego gospodarstwa domowego z miesięcznymi dochodami netto w wysokości 5 500 zł, uzyskiwanymi z umowy o pracę zawartej na czas nieokreślony. W zestawieniu uwzględniono tylko oferty dla klientów wewnętrznych, tj. osób, które mają od roku konto osobiste w danym banku i korzystały już z jego produktów kredytowych.

Kredyt Tu i Teraz jest jednym z najchętniej wybieranych przez Klientów produktów PlusBanku. Dostępny jest dla każdego, kto spełni podstawowe warunki jego otrzymania. Wniosek o najlepszy - w tym miesiącu - Kredyt jest dostępny w Oddziałach bankowych, Centrum Obsługi Klienta pod numerami 801 44 55 66 lub 61 8 461 461 lub po wysłaniu SMS o treści TERAZ na numer 661 005 500 (numer wyłącznie do kontaktu SMS-owego, (koszt SMS zgodnie ze stawką operatora) oraz przez aplikację mobilną PLUSBANK24.pl wybierając w menu zakładkę Wnioski.

*źródło: https://www.totalmoney.pl/ranking-kredytow-gotowkowych

Materiał nie stanowi oferty w myśl Ustawy z dnia 23.04.1964 r. - Kodeks Cywilny