2017-10-16
Kredyt Tu i Teraz zwyciężył

Bohater ogólnopolskiej reklamy telewizyjnej promującej produkty PlusBanku po raz kolejny został uznany za najlepszy kredyt gotówkowy do kwoty 4000 zł dostępny na rynku.* Spośród wymienionych w zestawieniu ofert innych banków wyróżnia się brakiem odsetek, niską prowizją przygotowawczą za podpisanie umowy oraz zerowym oprocentowaniem z wygodnym 2letnim okresem spłaty. Kosztów kredytu nie powiększy obowiązkowe ubezpieczenie lub inny dodatkowy produkt bankowy (np. konto). Dodatkową zaletą tej propozycji jest również prosta procedura, co gwarantuje szybką wypłatę środków. Warto dodać, że posiadacze konta osobistego w PlusBanku, mogą wnioskować o kredyt bezpośrednio przez bankowość internetową.

Wniosek o najlepszy - w tym miesiącu - Kredyt jest dostępny w Oddziałach bankowych, punktach obsługi sprzedaży Cyfrowego Polsatu i Plusa, Centrum Obsługi Klienta pod numerami 801 44 55 66 lub 61 8 461 461 lub po wysłaniu SMS o treści TERAZ na numer 661 005 500 (numer wyłącznie do kontaktu SMS-owego, (koszt SMS zgodnie ze stawką operatora) oraz przez aplikację mobilną PLUSBANK24.pl wybierając w menu zakładkę Wnioski.

*źródło:http://www.ebroker.pl/rankingi/ranking-kredyty-gotowkowe#ranking-5523
Materiał nie stanowi oferty w myśl Ustawy z dnia 23.04.1964 r. - Kodeks Cywilny

Kontakt: Katarzyna Dzideczek, Główny Specjalista ds. marketingu PLUS BANK S.A.,
@: katarzyna.dzideczek@plusbank.pl