2013-12-19
Nowe usługi w systemie bankowości elektronicznej!
19 grudnia 2013 PLUS BANK S.A. udostępnił nową funkcjonalność w systemie bankowości elektronicznej – Powiadomienia oraz Doładowania cykliczne.

Podczas aktywacji usługi powiadomień użytkownikom systemu bankowości elektronicznej DAJEMY MOŻLIWOŚĆ WYBORU:
  • KANAŁU DOSTARCZENIA POWIADOMIENIA: e-mail i/lub SMS,
  • RACHUNKÓW, których mają dotyczyć powiadomienia,
  • RODZAJÓW POWIADOMIEŃ z pośród 10 dostępnych typów,
  • GODZIN WYSYŁKI powiadomień SMS.
Po zaistnieniu czynności, której dotyczy powiadomienie użytkownik otrzyma wiadomość na adres e-mail lub SMSem w wybranym przedziale czasu.

Usługa oferowana jest w formie pakietu, w skład którego wchodzi 20 szt. powiadomień SMS z możliwością powiększenia i/lub nielimitowanej liczby wiadomości e-mail.

Nowa funkcjonalność doładowań cyklicznych pozwala na zdefiniowanie cykliczności wykonania doładowania numeru telefonu na kartę – np. w częstotliwości co tygodniowej. Oznacza to, że w wybranym dniu o godzinie 10 system bankowości elektronicznej automatycznie przekaże do realizacji operację doładowania Twojego telefonu.

Zachęcamy do zapoznania się z nowymi funkcjami za pomocą wersji demonstracyjnej systemu na stronie www.ibnet24.pl
Więcej informacji dostępne w zakładce Bankowość Elektroniczna.

2013-10-10
Kredyt w PLUS BANK liderem w rankingach Money, Comperia oraz TotalMoney